Loading...
Cursus wiskunde op Niveau voor middelbare scholieren 2017-11-05T18:20:12+00:00

Deze cursus is bedoeld om de kennis van de gewenste stof wiskunde op het vereiste niveau te brengen. Het doel is het leggen van een stevig fundament, zonder ontbrekende bouwstenen, waarop kan worden gebouwd in de verdere (school)loopbaan.

Onze docenten streven ernaar om de cursisten te laten inzien waarom zij problemen met de stof hebben. Door de opbouw van de cursus helpen zij die problemen op te lossen, met als gevolg meer leerplezier en zelfvertrouwen bij de cursisten. Alle deelnemers beheersen na het volgen van deze cursus de basis heel goed. Eindeloze bijlessen zijn daardoor niet langer nodig. Daarnaast neemt het leren HOE je je de stof eigen moet maken, een belangrijke plaats in tijdens de lessen. Deze vaardigheid kan vervolgens door cursisten ook worden benut om andere bètavakken gemakkelijker onder de knie te krijgen.

De docenten van het NMI zijn altijd wiskundigen op masterniveau.

De cursussen worden gegeven in kleine groepjes van 6 cursisten van vergelijkbaar niveau. De docent richt zich op de individuele deelnemers, maar er wordt ook samengewerkt. Vanaf de basis wordt systematisch nagelopen welke kennis ontbreekt, onvoldoende is, of juist goed wordt beheerst.

Per week wordt er 2 uur lesgegeven. De eigen docent is tevens per e-mail en per Whatsapp beschikbaar om vragen te beantwoorden.

Praktische Informatie

De cursussen vinden plaats op locatie in Amstelveen. Voor inschrijvingen kunt u contact opnemen met ons. In overleg met u wordt u zo snel mogelijk ingedeeld bij de desbetreffende cursus.

Kosten: € 96,- per les in groepen van 6 leerlingen, snelle vragen via e-mail, WhatsApp of telefoon aan de eigen docent zijn inclusief, deze lessen zijn vrijgesteld van BTW.

  • Kleine groepjes

  • Les van wiskunde experts

  • Direct contact via WhatsApp

  • Locatie: Amstelveen

WISKUNDIG PROBLEEM?

RAADPLEEG ONS