Loading...
NMI Register 2017-12-09T11:27:11+00:00

Leer nu ook de didactiek van Foutloos Rekenen, waardoor u zelf ieder kind uit groep 6, 7 en 8
kan leren om Foutloos te kunnen Rekenen binnen 12 weken.

Foutloos Rekenen: de nieuwe rekenstandaard

Rekenen is een basisvaardigheid: Ieder kind kan leren rekenen, ongeacht wat het rekenniveau is, zolang je maar de juiste leeftijd hebt. Dankzij de duidelijke structuur, opbouw en methodiek krijgt ieder kind weer de kans om het rekenen volledig te begrijpen en een sterke rekenbasis te creëren.

Gecertificeerd docent Foutloos Rekenen

Bij de cursus Foutloos Rekenen voor leraren wordt u opgeleid in de didactiek en methodiek van Foutloos Rekenen. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om uw eigen rekenvaardigheden te optimaliseren. Na het succesvol doorlopen van het programma wordt u opgenomen in het NMI Register als docent Foutloos Rekenen en mag u het certificaat van Foutloos Rekenen ontvangen. Daarmee kunt u de didactiek en methodiek van Foutloos Rekenen toepassen bij u in de klas, op iedere school waar u werkzaam bent.

De cursus de didactiek van Foutloos Rekenen houdt in:

  • 12 weken cursus, 3 contacturen en 3 zelfstudie-uren per week.
  • Geldig voor 72 accreditatiepunten bij RegisterLeraar.
  • Individueel of in teamverband.
  • Online ondersteuning via Whatsapp met video uitleg.
  • Mogelijkheid tot gebruik van ons (online) cursusmateriaal voor bij u in de klas inclusief
    ondersteuning vanuit het NMI.
  • Ontvangen van het NMI Foutloos Rekenen certificaat met een geldigheid van 2 jaar.
    Herregistratie is kosteloos indien u aan de voorwaarden voldoet.*

Interesse?

Kom bij ons langs voor een kosteloze en vrijblijvende kennismaking met de cursus Foutloos Rekenen voor leraren door contact op te nemen met ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 020-7 521 766 of stuur een mail naar info@foutloosrekenen.nl. U kunt ook kijken op onze website www.foutloosrekenen.nl voor meer informatie en recensies over de cursus Foutloos Rekenen.

* Onder voorwaarden wordt verstaan dat u getraind bent door één van onze NMI-trainers in de laatste ontwikkelingen op gebied van de cursus Foutloos Rekenen en dat u dit met succes heeft voltooid.

WISKUNDIG PROBLEEM?

RAADPLEEG ONS